Menu van de chef
30.04.'24
𝐎𝐧𝐬 𝐧𝐢𝐞𝐮𝐰𝐞 𝐜𝐡𝐞𝐟’𝐬 𝐦𝐞𝐧𝐮 𝐢𝐬 𝐠𝐞𝐯𝐮𝐥𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐡𝐞𝐞𝐫𝐥𝐢𝐣𝐤𝐞 𝐳𝐨𝐦𝐞𝐫𝐬𝐞 𝐬𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧. Deze week hebben we gebakken roodbaars als hoofdgerecht en een verrassingsdessert als afsluiter.
- Kabeljauwkoekjes | Tomatencoulis
- Gebakken roodbaars | Hollandaise saus
- Dessert van de chef
Te bestellen als tweegangen lunch, of driegangen diner menu.
Restaurant Voorstraat | 071 40 800 60