Winkelwagen

0 product(en) 0

Je winkelmand is leeg

Foto van dorade met paddenstoelen uit de oven

Ingrediënten

  • 4 doradefilets +
  • 15 gr gedroogd eekhoorntjesbrood
  • 350 g gemengde paddenstoelen
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 2 el peterselie, fijngehakt
  • olijfolie
  • peper en zout

Dorade met paddenstoelen

01.04.'24

  1. Spoel het eekhoorntjesbrood goed af en laat dan 15 minuten weken in heet water. Laat uitlekken.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe wat olie in een ovenschaal en leg de doradefilets erin. Bestrooi met peper en zout en bak ze in 10-15 minuten gaar.
  3. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en snijd in reepjes.
  4. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen met de knoflook op hoog vuur goudbruin.
  5. Snijd het uitgelekte eekhoorntjesbrood fijn en voeg toe aan de paddenstoelen. Bak nog een minuut mee. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer de dorade met de paddenstoelen en peterselie.

Lekker met polenta en parmezaanse kaas

Recept afkomstig van: www.visrecepten.nl

30 minuten

4 personen

Diner